Then Swänska Argus

Argus ögon blickar ut mot omvärlden – och förundras!

Gammal är äldst

leave a comment »

Sistlidna veckosluts tv-upplevelser hade i mitt tycke det gemensamma temat gammal är äldst. 

Det började redan med fredagens Så ska det låta, där gamlingarna Clas Malmberg och Lasse Holm fullkomligt sopade banan med den fullkomligt charmlösa Marie Picasso. Jessica Andersson klarade sig förhållandevis bra, hon visade väl att de senaste årens överflöd av ur tv-fabrikerna framkrystade artistbroilers åtminstone har hittat en och annan som faktiskt skulle kunna passera som artist.
Clas Malmberg dök omedelbart därpå upp i en tv-premiär i SVT när den nya tv-satsningen Grillad sjösattes, och det var väl årets snabbast punkterade tv-sufflé ändå! Gäsp! Folk har ju blivit värre grillade i På spåret

Lennie Norman

Det brukar inte ta lång tid för Lennie Norman att ta sig ner under bältet och stanna där, men han har i alla fall timing och förmåga att leverera en replik. Till och med Anders Ekborg som är mycket men väl inte direkt komiker hade enormt mycket mer bett i repliken än tungt manusstyrda och i sammanhanget oerhört platta unga fräscha komiker som Claudia Galli och hon utan haka som jag för ögonblicket glömt namnet på. Det förvånar mig inte ett spår att Malmberg och Norman valde att hoppa av satsningen efter ett enda sänt program. Det kan ligga något i analysen att det kanske inte finns tillräckligt intressanta kändisar att grilla i Sverige, i alla fall inte som vågar ställa upp i programmet. Men nog hade det kunnat göras mycket bättre än såhär.
Och på lördagen placerade sig melodifestivalens äldsta(?) deltagare på plats 1 och 2!
Annonser

Written by Then Swänska Argus

19 mars 2009 den 21:52

Publicerat i Humor, Kultur, TV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: