Then Swänska Argus

Argus ögon blickar ut mot omvärlden – och förundras!

Mer om samma

leave a comment »

Nina Söderqvist
Eftersom jag ändå är igång så kan jag hålla på lite till om Så ska det låta, det gick ju igår igen: Nina Söderqvist! Djävlar vilken kvinna och sångerska! Lill Lindfors, vilken artist! Må*gäsp*ns Zel*gäääsp*mer*GÄÄÄÄÄÄÄSP*löw… *snark*

Och Grillat var lika urkasst som sist, bara ännu tråkigare utan skickliga komiker. Någon borde prata med Järvheden, det blir oerhört patetiskt med någon som hela tiden försöker övertyga tittarna om att gästerna är så modiga och komikerna är så hårda och hela programmet är så elakt. Jag skulle också kunna skriva manus till det där programmet:
”Ja hej, Mårten Andersson, du är ful och det är Alex Schulman också för han har stora tänder och hon tjejen har rött, färgat hår och Anders pratar roligt och Peter Wahlbeck pratar både roligt och konstigt och du Sanna är ju så gullig och har suttit i fängelse och knarkat.” Så, nu har vi’t, kan vi slippa själva programmet nu?
Det är som att göra ett program som heter Rådbråkad dit kändisar ska komma och påstås få stryk men som slutar med att några halvkändisar står och kittlar en kändis i ett par minuter.

Annonser

Written by Then Swänska Argus

21 mars 2009 den 18:50

Publicerat i Övrigt

Tagged with

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: